JobBa Hos Oss

Intresserad av att jobba hos oss på Attefallscompagniet? Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som kan ansluta till vårt team. Kontakta oss idag med din ansökan.

Close Menu
Informationen gällande personuppgifter ska vara följande:

När du ansöker om ett jobb via Attefallscompagniet accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella videopresentationer och bilder.

Vi kan dela din ansökan med våra anställda som är inblandade i rekrytering och tredje part som hjälper oss i rekryteringsprocessen, inklusive rekryteringsföretag, leverantörer av tester etc.

Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 24 månader.

Genom att skicka in dina personuppgifter och ansökningar till oss har du:

Läst, förstått och accepterat ovanstående datapolicy

Godkänt att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna efter bästa kännedom och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uttalanden kan leda till att din ansökan avslås eller till din senare uppsägning

Ger ditt fria samtycke till behandlingen av den inlämnade och senare samlade informationen