KONTAKT

Är du intresserad av Attefallshus men inte vet vart du ska börja? Ring oss så hjälper vi dig.

Arbetstider

Mån-Fre 10.00 - 18.00

BESÖK OSS

Kom förbi och prata Attefallshus!

HUVUDKONTOR

Attefallscompagniet Sverige AB Vegagatan 19

RING OSS

Ring oss om du har frågor

TELEFON

08 - 55 10 88 08

SKRIV TILL OSS

Vi återkommer inom 24 tim

EMAIL

FYLL I FORMULÄRET. VI KONTAKTAR DIG INOM 12h!​

Tack vare vår helhetslösning gör vi det superenkelt för dig. Fyll i formuläret så skapar vi en skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov. Du binder inte dig till något genom att fylla i formuläret.

Team AttefallsCompagniet

Välkommen till oss på AttefallsCompagniet, låt oss bygga Attefallsdrömmar tillsammans!

San Hamasour

Grundare och VD

San har studerat juristprogrammet vid Stockholms universitet och har en bakgrund som anbudsgivare i offentliga upphandlingar.

Michell Elbe

Grundare och produktionsansvarig

Michell är civilekonom och har lång erfarenhet av B2C-försäljning. Han är länken mellan företagets produktionsavdelning och dess kunder.

Lars Karlsson

Chefsarkitekt

Lars är arkitekt med examen från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och University of New South Wales i Sydney. Han har lång erfarenhet inom projektledning och modulbyggnad, och har ritat allt från småhus till större byggnader som sjukhus och skolor.

Felicia Björklund

Inredare

Felicia är företagets inredningsspecialist – som är utbildad och certifierad inredare. Felicia har även utbildat sig inom projektledning, vilket våra kunder har god nytta av när hon hjälper dem med deras inredningsprojekt.

Björn Sjulgård

Arkitekt

Björn är arkitekt med examen från Lunds Tekniska Högskola. Hans största drivkraft är att prata med kunder och ta fram lösningar utifrån deras behov, något som är i linje med Attefallscompagniets värderingar.

Mikael Wester

Ekonomiansvarig

Mikael är civilekonom med lång erfarenhet inom ekonomi. Med mångåriga och ledande befattningar som ekonomichef och businesscontroller inom både tjänsteföretag och tillverkande verksamhet tillförs bolaget en bra resurs och kompetens. Ekonomi studerade han vid Uppsala Universitet.

Amy

Ansvarig för sociala medier

Amy är ansvarig för sociala medier och ser till att företaget har levande, intressant och relevant flöde av text, bild och film i alla företagets sociala kanaler.

08 - 55 10 88 08

Nyckelfärdiga attefallshus till hela Sverige. Välkommen förbi om du vill prata Attefallsdrömmar.

Eller så kan du skicka ett mejl.

[email protected]

Close Menu